Klasser:
::::  OBS! Rekommenderade åldrar ::::
- Flick Blå 4/Grön 1 (född 09*-10), Flick Grön 2 (11), Flick Grön 3 (12) och Flick Grön 4 (13)
- Pojk Blå 4/Grön 1 (född 10), Pojk Grön 2 (11), Pojk Grön 3 (12), Pojk Grön 4 (13)

• Blå 4/Grön 1 spelas på helplan 5 utespelare + målvakt och mindre mål och flygande byten.
   För att testa inför nästa säsong.
• Grön 2-3  spelas på halvplan med 4 spelare + målvakt och mindre mål. Fasta byten varannan minut.
• Grön 4 spelas på halvplan med med 4 utespelare utan målvakt med små mål. Fasta byten varannan minut

Om det i vissa klasser blir för få lag kommer vi att slå ihop angränsande färger/åldrar, men vi meddelar berörda lag innan. Det är fritt att utifrån nivåanpassning anmäla sig till den klass man utifrån seriespel anser sig ”höra hemma i”.

Datum:
- Flickor, Söndag 22 mars, Hortlax sporthall
- Pojkar, Lördag 28 mars, Björklunda Sporthall i Öjebyn

Antal lag:
Vi vill inte begränsa antalet lag, eftersom det i vissa klasser kan bli färre och vissa fler anmälningar.
Om det blir för många lag totalt så gäller ”... först till kvarn...”

Spelare:
Antal medverkande spelare/lag är obegränsat, men vi rekommenderar att ha mellan 9-13 spelare/lag på för att det ska bli så mycket speltid som möjligt på varje spelare, främst i halvplansmatcherna.

Spelform:
Träningsmatcher. Inga mål, resultat eller tabeller statistikförs. På helplansspel visas resultat på tavlan.
Minst 3 matcher/lag utlovas.

Speltid/uppvärmning:
- I Grön 1/Blå 4 spelar vi 2x15 minuter (3 min paus) och ”flygande byten” gäller.
- I Grön 2-4 spelar vi 1x24 minuter och byten sker varannan minut på speakers utrop med rullande klocka. Uppvärmning blir 3-10 min innan varje match.

Bollar:
Öjebyns IBF tillhandahåller uppvärmingsbollar (färgade bollar) och Matchbollar (vita).

Regler:
SIBF´s regler gäller. I klasserna där målvakter spelar så tillämnas de mindre målen (ej fullstora).

Omklädningsrum:
Antalet omklädningsrum är begränsade så vissa lag kan få dela på omklädningsrum.

Avgift:
700 kronor/lag, vilket kommer att faktureras till anmäld förening via den inskrivna e-postadressen i anmälan

Anmälan:
...som är bindande skickas in på e-postadressen; info@oibf.net, eller via detta formulär, ska innehålla
- mobiltelefonnr till ledaren.

Sista anmälningsdag fredag 13 mars 2020.

Spelprogram:

Protokoll:
Vi använder oss av Turneringsprotokoll som skickas ut till alla lag senast tisdagdag 17/3 2020.
Skriv dessa hemma innan cupen och medtag till sekretariatet. Fyll endast i ett protokoll för hela cupen.

Dispenser:
Eftersom vi spelar cupen enligt nya SIU-modellen, så behövs inga åldersdispenser.
Men vi uppmanar ledare att ha ”fingertoppskänsla” gällande äldre spelares deltagande.

Domare:
Samtliga domare är barn och ungdomsdomare/matchledare, som också är under utbildning.