Schrijf je in voor het FIT trim toernooi
Zaterdag 8 juni 2019 is het weer zover en kunnen de FIT trim leden hun krachten tonen op het club trim toernooi.

We verzamelen in het clubhuis om 17:00. De laatste wedstrijd is rond 20:00u, waarna de BBQ gelijk aan gaat.

We spelen 4 wedstrijdjes van 20 minuten, met 10 minuten pauze ertussen. Er wordt een teamindeling gemaakt waarbij de maandag- dinsdag- en woensdaggroepen zo goed mogelijk gemixt worden. Iedereen kan meedoen.

Er wordt gespeeld op half veld, zonder scheidsrechters, zonder keeper, geen strafcorners (alleen lange corners), ballen niet hoger dan de knie, alleen pushen en geen hoge ballen op het doel.

Na de wedstrijdjes zullen we BBQ aansteken en de door eenieder meegenomen heerlijkheden verorberen. DJ Henk zal de sferen tot hoge hoogtes brengen.

We vragen iedereen een kleine bijdrage van €5,00 per deelnemer voor algemene kosten, te betalen op de dag zelf, aan Tjibbe Dijk.

Schrijf je hier in en geef ajb doe mee met dit sportieve gezellige evenement.